El jove jugador del Barça, Ansu Fati
El jove jugador del Barça, Ansu Fati
Futbol internacional

Ansu Fati, a la llista dels 40 finalistes al Golden Boy 2020

El jove futbolista del Barça es troba en una llista on també destaca la presència de dos jugadors brasilers del Reial Madrid, Vinícius i Rodrygo Goes, el canadenc Alphonso Davies, campió d'Europa amb el Bayern de Munic, i el noruec Erlin Braut Haaland (Borussia Dortmund)

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati és un dels 40 jugadors finalistes al premi Golden Boy al millor futbolista del món menor de 21 anys que atorga el diari torinès Tuttosport des del 2003. El jove futbolista del Barça està en una llista on també destaca la presència de dos jugadors brasilers del Reial Madrid, Vinícius i Rodrygo Goes, el canadenc Alphonso Davies, campió d'Europa amb el Bayern de Munic, i el noruec Erlin Braut Haaland (Borussia Dortmund).

Tots aquests joves talents futbolístics buscaran succeir en el palmarès d'aquest guardó al portuguès Joao Felix (Atlètic de Madrid), guanyador de l'edició del 2019.

El premi d'aquest any s'atorga basant-se en els vots de 40 periodistes dels principals mitjans esportius europeus i s'entregarà en una cerimònia prevista per al desembre a Torí amb un format compatible amb la pandèmia del coronavirus.

Anar al contingut