Rugbi

Anglaterra guanya França i arrodoneix el Sis Nacions amb la conquesta del Grand Slam (21-31)

El XV de la Rosa ha guanyat França per 21 a 31 en l'última jornada en un partit disputat a l'Estadi de França de París i ha tancat el torneig amb un ple de victòries

Els jugadors anglesos celebren la victòria al Sis Nacions de rugbi (Reuters)

Anglaterra ha arrodonit el seu triomf al Sis Nacions de rugbi amb la conquesta del Grand Slam, una fita que no aconseguia des del 2003. El XV de la Rosa ha guanyat França per 21 a 31 en l'última jornada en un partit disputat a l'Estadi de França de París i ha tancat el torneig amb un ple de victòries.

La selecció anglesa, que ja s'havia assegurat el títol en la jornada anterior, ha tombat el XV de Gall a domicili amb tres assajos de Danny Care, Dan Cole i Anthony Watson i l'encert en els xuts a pals d'Owen Farrell.

Amb aquesta victòria, Anglaterra es refà del recent fracàs en el passat Mundial, on no es va classificar per als vuitens de final tot i ser l'equip amfitrió, i suma el segon Grand Slam del seu palmarès des que el torneig es disputa amb sis seleccions.

En els altres partits disputats corresponents a l'última jornada, el País de Gal·les ha passat per sobre d'Itàlia (67-14) i Irlanda s'ha acomiadat amb una victòria contra Escòcia (35-25)