Ángel Nieto va tenir un greu accident mentre circulava amb aquest quad (EFE)
Motor

Ángel Nieto continua ingressat a l'UCI i es troba estable dins de la gravetat

L'expilot, de 70 anys, es troba acompanyat pels seus familiars i segueix en coma induït, segons han apuntat des de l'hospital

Actualitzat

L'expilot de motociclisme Ángel Nieto, tretze vegades campió del món, continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives de la Policlínica de Nostra Senyora del Roser d'Eivissa, "estable dins de la gravetat", segons l'últim informe mèdic emès aquest dijous pel centre hospitalari.
 
Nieto, que es troba acompanyat pels seus familiars, segueix en coma induït, segons han apuntat des de l'hospital. A més, han assegurat que la pressió intracranial està controlada i, en el TAC que li han fet aquest matí –al voltant de les 12.00–, s'ha comprovat que les lesions intracranials hemorràgiques "s'han estabilitzat". Des de la Policlínica de Nostra Senyora del Roser han apuntat que l'expilot continuarà amb les mateixes mesures terapèutiques durant els pròxims dies.
 
Ángel Nieto, de 70 anys, va ingressar ahir a l'hospital amb un traumatisme cranioencefàlic greu després de tenir un accident amb un quad. Un turisme va topar amb la part posterior del vehicle de Nieto, a la carretera de Santa Gertrudis, a les 10.25.

A conseqüència de l'impacte entre el quad i el turisme, Ángel Nieto va sortir disparat i va impactar contra el terra. Els ocupants del turisme, per la seva banda, no van patir ferides i el conductor ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut