Actualitat blanc-i-blava

Àngel Martínez torna als entrenaments i té moltes opcions de ser titular contra l'Osasuna

Àngel Martínez ha tornat als entrenaments amb el grup, després d'estar un mes i mig de baixa per culpa d'un trencament al recte anterior. El gironí s'ho va fer en el seu millor moment, quan era titular indiscutible -amb De la Peña lesionat- i el seu joc, amb només 21 anys, era una de les grans sorpreses del començament de temporada. El jugador té moltes opcions i té números per ser a l'equip que jugarà diumenge contra l'Osasuna.

Actualitzat

Amb el retorn d'Àngel, la infermeria ha quedat buida. Ernesto Valverde encara no sap si podrà comptar amb Lola. El partit que havia de jugar Sèrbia contra el Kazakhstan ha quedat ajornat fins dissabte. Tot i això, Sèrbia també juga dimecres que ve. Si la selecció de Clemente perd les opcions de classificar-se per a l'Eurocopa, l'Espanyol confia que Clemente alliberi Lola per aquest partit ajornat de dissabte i pugui jugar contra l'Osasuna.

Entrades per al derbi

L'Espanyol ha anunciat que els socis tindran entrades a meitat de preu per al derbi de Montjuïc. Cada soci podrà comprar fins a dues entrades a meitat de preu. Els preus són els següents: 50 euros la general, 60 el lateral i 90 la tribuna. Les entrades es posaran a la venda a partir de dilluns dia 26.

Anar al contingut