Ángel María Villar durant l'assemblea (Foto: www.rfef.es)
Ángel María Villar, en una imatge d'arxiu (Foto: www.rfef.es)
Futbol

Ángel María Villar, escollit president de la Federació Espanyola de Futbol per vuitena vegada consecutiva

La seva reelecció no ha estat cap sorpresa, ja que no hi havia cap altre aspirant al càrrec

Actualitzat

Ángel María Villar ha estat reelegit president de la Federació Espanyola, càrrec que ocupa des del 29 de juliol de 1988, amb 112 vots a favor, 6 nuls i 11 en blanc, durant l'Assemblea General Extraordinària, celebrada aquest dilluns a Las Rozas.

Villar ha estat elegit fins al 2020, un any menys de durada del que és habitual, perquè les eleccions s'haurien hagut de celebrar fa un any. Les diferències entre el Consell Superior d'Esport i la Federació sobre el reglament electoral han ajornat el procés electoral. El flamant president ha arriba a l'Assemblea d'aquest dilluns com  a candidat únic.

Jorge Pérez, el seu secretari general dels últims 13 anys, no va presentar els avals. L'altre aspirant a la presidència va entendre que havia irregularitats en l'elecció dels membres de l'Assemblea i es va estimar més presentar un recurs davant del Tribunal Administratiu de l'Esport que encara no ha estat resolt.

De les 8 eleccions consecutives a la presidència de la Federació Espanyola que ha guanyat Villar, en només dues va tenir oposició: l'any 1988 i l'any 2004.

Anar al contingut