Di María i Messi, companys de selecció. (Foto: Reuters)
Di María i Messi, companys de selecció. (Foto: Reuters)
Futbol

Ángel Di María, elegit millor jugador argentí de l'any per la premsa argentina per davant de Leo Messi

El jugador del Manchester United s'ha emportat l'Olimpia de Plata, trofeu que donen cada any els periodistes esportius de l'Argentina al millor jugador argentí de l'any que juga en un club estranger

Actualitzat

El Cercle de Periodistes Esportius d'Argentina ja ha anunciat quins han sigut els millors esportistes argentins de l'any, i en la categoria de futbol, ha saltat la sorpresa quan s'ha donat el nom del guanyador.

L'Olimpia de plata és el trofeu que reconeix al millor jugador argentí de l'any que juga fora de l'Argentina, i que Leo Messi havia guanyat de manera consecutiva des de l'any 2006. Aquest any, però, ha sigut Ángel di María l'elegit com a millor jugador argentí de l'any, per davant del crac blaugrana, que està nominat entre els tres primers a la Pilota d'Or per ser el millor jugador del món de 2014. El Fideo ha acabat amb l'hegemonia de Messi gràcies a una gran temporada amb el Reial Madrid, en què va ser clau per guanyar la Champions i la Copa del Rei, que va culminar amb una gran actuació al Mundial de Brasil que només va poder aturar una inoportuna lesió.

El tercer classificat ha estat el blaugrana Javier Mascherano, que també va completar un gran Mundial amb la selecció argentina.

 

 

 

 

Anar al contingut