Futbol

Andreu Subies: "La decisió del Barça l'entenc i m'ha sorprès"

El president de la Federació Catalana de Futbol explica en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que la final de la Supercopa de Catalunya no ha perillat, tot i admetre que el club blaugrana no ha complert estrictament el reglament

Actualitzat

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, s'ha mostrat sorprès però comprensiu amb la manca de jugadors del primer equip del Barça en el partit de Supercopa de Catalunya contra l'Espanyol que es jugarà aquest dimarts al Nou Estadi de Tarragona.

"La decisió del Barça l'entenc i m'ha sorprès. La final no ha perillat, no per part de la Federació, perquè fins que no parlem amb els clubs no sabem la reacció, però el Barça, al no complir estrictament el reglament, podia ser que l'Espanyol ens pogués demanar explicacions", ha explicat Subies en una entrevista al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio.

Subies també ha afegit que la decisió del Barça és estrictament tècnica i que s'ha de respectar: "Això és el que m'han comunicat, que són decisions tècniques i les hem de respectar. No cal disculpar-se perquè és una decisió tècnica".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut