Futbol

Andreu Subies deixa el càrrec de president de la Federació Catalana de Futbol

Joan Soteras serà el nou president fins que es facin les noves eleccions convocades per la junta directiva d'aquest dimarts, a les quals es presentarà com a candidat

Actualitzat

Després d'accedir a la presidència de l'FCF al març de 2011, Andreu Subies s'incorporarà a nous projectes de l'RFEF. Subies ha explicat que "després d'haver parlat amb tots els meus companys de junta i amb molta gent de tots els àmbits de futbol; i després d'haver-se fet l'assemblea de l'RFEF el 24 de juliol, en la qual es van aprovar canvis en els estatuts pel que fa a la vicepresidència econòmica, he decidit incorporar-me properament a nous projectes de l'RFEF".

"Han estat més de set anys junts amb tot el futbol català on hem fet molts canvis i assolit molts reptes. Avui tenim una federació molt forta i amb un gran futur a tots els nivells. Sense l'esforç de la junta directiva, clubs, presidents i conjuntament amb tots els federats, les seves famílies i tota l'estructura de l'FCF hagués estat impensable tenir la unió actual del futbol català", ha remarcat Subies.

"A partir d'avui assumeix el càrrec de president Joan Soteras, directiu que forma part d'aquesta junta des del primer dia, conjuntament amb tots els companys als quals agreixo el seu esforç i suport des de l'inici. Té tot el meu suport. La seva experiència en el món del futbol ajudarà a continuar el projecte que coneix perfectament i sabrà prendre les decisions correctes en cada moment amb l'ajut i el suport de la seva junta", conclou Subies.

Per la seva part, Soteras ha exposat als seus companys de junta "la necessitat de convocar eleccions al futbol català i així poder tenir president a finals de setembre abans de l'inici del gruix de les competicions". Al mateix temps ha manifestat la seva voluntat de presentar-se com a candidat per liderar un nou projecte conjuntament amb tots el companys de la junta directiva.

Anar al contingut