L'entrenador del Barça de futbol sala, Andreu Plaza, en una imatge d'arxiu
L'exentrenador del Barça de futbol sala, Andreu Plaza, en una imatge d'arxiu
Futbol sala

Andreu Plaza: "Volem tancar una temporada brillant"

L'entrenador del Barça confia que l'equip superi els dos mesos d'aturada i recuperi el ritme per poder revalidar el títol de lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Els dos mesos de confinament han trencat el ritme de competició a tots els equips. Però, des d'aquesta setmana, el futbol sala ha tornat a l'activitat amb la vista posada a completar la temporada. Des de dimarts, la plantilla del Barça s'entrena a la Ciutat Esportiva, però encara no trepitja parquet ni ho fa en grup. El tècnic blaugrana, Andreu Plaza, ha trobat els seus jugadors en bona forma física i mentalment motivats per acabar la feina que va quedar interrompuda, però encarrilada, a mitjans de març.

"Tothom ha fet els deures i està mentalitzat per tornar a competir. Estem en dinàmica de tornada a la feina, i serà una superpretemporada molt especial, amb l'objectiu de jugar-nos la lliga i una plaça per a la Champions en només tres partits. Serà un format de Copa en què no hi haurà marge d'error."

La temporada es resoldrà en un play-off exprés entre els vuit primers classificats de la lliga, en seu i dates encara no definides. L'equip d'Andreu Plaza va guanyar la Copa d'Espanya al mes de març, pocs dies abans de l'aturada pel coronavirus. Ara caldrà recuperar el to competitiu per intentar repetir èxit a la lliga.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut