Andreu Plaza (www.lnfs.es)
Andreu Plaza (www.lnfs.es)
Futbol Sala

Andreu Plaza agafaria el lloc de Marc Carmona a la banqueta del FC Barcelona Lassa

La mala temporada de l'equip blaugrana pot passar factura al seu entrenador

Actualitzat

Andreu Plaza, l'entrenador del filial del FC Barcelona Lasa que milita a la segona divisió nacional i el director del planter, substituirà el tècnic del primer equip Marc Carmona. Un canvi que es podria ser imminent doncs el Club ha anunciat que farà una roda de premsa aquest dimarts per exposar els detalls del projecte de la propera temporada. Carmona però, té contracte fins el 2017 pel què el FC Barcelona li oferiria assumir noves responsabilitats un cop cedís la banqueta a Plaza.

El segon d'Andreu Plaza seria Miguel Andrés, amb experiència com a tècnic assistent tant al Dina de Moscou com a l'Inter Movistar. La seva visió tàctica i els coneixements com a preparador físic formaria un tàndem amb el què el Barça Lassa pretendria recuperar el camí de la victòria.

A les ordres de Plaza, el segon equip de la secció ha acabat quart la fase regular de la lliga. La passada temporada el tècnic va guanyar el premi al millor entrenador de la Segona Divisió després d'acabar tercer la Lliga, arribant a l'última jornada, tot i tenir una plantilla molt jove, amb opcions de guanyar la competició. Abans de la seva arribada al club blaugrana l'any 2011, Plaza havia dirigit dos equips de la màxima categoria, el Gestesa Guadalajara i el Marfil Santa Coloma (ara Catgas).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut