Barça

Andrés Iniesta treu ferro a la derrota del Barça davant l'Espanyol

El migcampista del Barça confia capgirar l'eliminatòria de Copa en el partit de tornada

Actualitzat

Andrés Iniesta ha tret importància a la derrota del FC Barcelona en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei al camp de l'Espanyol (1-0), un resultat que ha trencat una ratxa de 29 partits sense perdre.

El migcampista blaugrana ha explicat que "potser ningú s'esperava arribar a aquest punt de la temporada sense cap derrota. És futbol, és esport, jugues partits molts intensos i només és una eliminatòria i no només un partit. A la tornada intentarem canviar les coses".

Iniesta creu que si aquest resultat genera dubtes sobre el joc de l'equip "seria veure-ho d'una forma molt negativa, després de les sensacions positives que mostra l'equip. La derrota entra dins del que pot resultar normal. Tenim l'oportunitat de donar-li la volta en la tornada".

El futbolista ha visitat el servei de neonats de l'Hospital de la Vall d'Hebron, on és la cara pública d'una campanya que espera recaptar 800.000 euros per a un centre d'acollida de pares que tinguin els seus fills prematurs ingressats.

ARXIVAT A:
Iniesta
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut