Andrés Iniesta, en un partit amb el Vissel Kobe (@visselkobe)
Barça

Andrés Iniesta: "Si Messi fos al Barça seguiria marcant diferències"

L'ex del Barça, en una entrevista al diari Marca, ha parlat de la lesió que gairebé li fa deixar el futbol i del seu retorn a Barcelona després de retirar-se

Redacció Esport3Actualitzat

Andrés Iniesta, fa uns mesos, va estar a punt de deixar el futbol. L'ex del Barça, que juga al Vissel Kobe japonès, ha explicat en el documental "Andrés Iniesta, mi decisión" que va forçar el seu retorn per poder jugar els quarts de final de la Champions asiàtica, i això gairebé li va fer dir adeu al món del futbol.

"Molt pocs saben que vaig haver de prendre una decisió molt important. Valia la pena seguir jugant o era el moment de retirar-me? Va ser una de les decisions més difícils de la meva carrera."

"Em feia molta por passar pel quiròfan, no volia fer-ho perquè em feia molt respecte. Després, el fet que aquesta lesió pogués ser el final de la meva carrera no m'agradava gens. A dia d'avui encara crec que aguantaré un temps més, però no sé quant. Tant de bo pugui deixar el futbol quan i com vulgui."

En una entrevista al diari Marca, el jugador de Fuentealbilla ha parlat de la seva retirada, del seu possible retorn al club blaugrana i del paper que tindria Leo Messi si tornés a Barcelona.

La retirada

"El primer dia com a exfutbolista serà molt dur, et mentiria si et digués que no. Però hi ha eines per gestionar i acceptar la nova situació."

Tornar a Barcelona

"M'agradaria tornar al Barça. Intentaré formar-me tant d'entrenador com de director esportiu i al final ja es veurà. M'agradaria tornar allà per transmetre i ajudar en algun sentit. Quan era a Qatar, Xavi ja m'animava a provar la professió d'entrenador."

El possible retorn de Messi al Barça

"Si Messi fos al Barça, segur que podria seguir marcant diferències. A partir d'aquí, no sé què pot passar."

Pedri, el "nou Iniesta"

"No em molesta que comparin Pedri amb mi. És un noi que no sent pressió, que surt al camp, gaudeix i ho fa bé. Té un gran futur al davant, serà un referent al Barça i a la selecció."

Favorits per guanyar la Champions, la Lliga i el Mundial

"A la Champions veig el City i el PSG molt forts, crec que estaran a prop de guanyar-la una altra vegada. El Mundial tant de bo el guanyi Espanya, i la Lliga el Barça, perquè seria un cop de confiança per al projecte."

ARXIVAT A:
MessiIniesta
Anar al contingut