Dembélé, Mascherano i Iniesta a l'entrenament d'aquest dissabte (EFE)
Dembélé, Mascherano i Iniesta a l'entrenament d'aquest dissabte (EFE)
Barça

Andrés Iniesta, per lesió, i Gerard Deulofeu, per decisió de Valverde, no viatgen amb el Barça a Vila-real

Són les dues absències més destacades de l'expedició blaugrana per al partit de lliga de diumenge

Actualitzat

La convocatòria de l'entrenador del FC Barcelona Ernesto Valverde per jugar aquest diumenge al camp del Vila-real (20:45) presenta dues absències destacades, les d'Andrés Iniesta i Gerard Deulofeu. En el cas del migcampista, no ha rebut l'alta de la seva lesió. Pel que fa a l'extrem, ha estat una decisió del tècnic. Els blaugrana intentaran tornar a guanyar després de dos empats consecutius a la Lliga.

Valverde s'emportarà 18 jugadors: Marc-André Ter Stegen, Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Luis Suárez, Leo Messi, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Thomas Vermaelen i el jugador del Barça B David Costas, que ha participat en l'últim entrenament a la Ciutat Esportiva, juntament amb un altre home del filial, Jokin Ezkieta.

A més d'Iniesta, han estat baixa per lesió Ousmane Dembélé, Rafinha, Javier Mascherano i Samuel Umiti. Gerard Deulofeu no ha estat l'únic descartat per decisió tècnica. El turc Arda Turan tampoc ha entrat en els plans de Valverde.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut