Barça

Andrés Iniesta i Luis Enrique no preveuen una final plàcida de Copa davant del Sevilla

Luis Enrique i Andrés Iniesta, que han comparegut a la sala de premsa, creuen que el Sevilla arriba en un gran moment anímic a la final de Copa després de guanyar un títol europeu

Actualitzat

El migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta no creu que l'equip necessiti guanyar la Copa del Rei per qualificar de bona la temporada. "Els últims anys ens hem mal acostumat que gairebé no se li doni valor a guanyar una Lliga. Gairebé ens hem habituat a fer-ho", ha explicat el manxec abans d'afirmar que, "quan guanyes la Lliga, és impossible que la temporada sigui dolenta. A partir d'aquí, tens els altres títols que et fan arribar més amunt o menys amunt".

El blaugrana s'espera "una final dura, en el sentit esportiu del futbol, i haurem de fer un partit molt complet per guanyar el títol". Andrés Iniesta no creu que la final de la Lliga Europa guanyada dimecres pel Sevilla davant del Liverpool passi factura als andalusos: "Han guanyat un títol, tenen sensacions molt bones i una motivació extra de guanyar-ne un altre. Jo els veig més perillosos, més enllà del desgast que arrosseguin".

Respecte a l'aixecament de la prohibició d'entrar amb estelades a l'estadi de la final, el Vicente Calderón, el migcampista ha estat molt diplomàtic sense voler entrar al fons de la qüestió. Més explícit s'ha mostrat el seu entrenador, Luis Enrique Martínez, afirmant que "en aquest país em sorprenen poques coses. Al final s'ha arribat a la lògica més absoluta i es respectarà la llibertat d'expressió de totes les persones".

El tècnic ha coincidit amb el seu jugador i ha destacat la perillositat del contrincant a l'últim partit de la temporada, i tampoc creu que el cansament de la final europea que han disputat aquesta mateixa setmana els passi factura, ja que "és suficient motivació per ells arribar a aquest partit amb la possibilitat d'aconseguir un doblet". L'asturià ha valorat que el Sevilla és, "amb nosaltres, un dels equips més acostumats a jugar finals, i a més són especialistes a capgorar" els marcadors adversos.

Luis Enrique ha ajornat el balanç de la temporada que ha fet el seu equip fins que acabi la final de la Copa del Rei. Tot i això, ha donat una pista ben clara de la seva opinió quan ha dit que "signo per a la pròxima el mateix nombre de títols que aquesta". Com Iniesta, l'entrenador barcelonista no s'espera un partit fàcil: "A quina final no patiràs? I més una contra un rival en un gran estat d'optimisme. Haurà final fins a l'últim minut".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut