Una imatge de Xavi Hernández i Iniesta durant la seva etapa de jugadors del Barça
Iniesta ha elogiat el treball del seu excompany d'equip Xavi Hernández (AFP)
Barça

Andrés Iniesta: "Estic del tot convençut que el Barça no ha comprat cap àrbitre"

En una entrevista a RAC1, Iniesta també ha destacat l'evolució del joc de l'equip de Xavi i ha qualificat de "considerable però no definitiu" l'avantatge al capdavant de la lliga

Redacció Esport3Actualitzat

L'exjugador del Barça Andrés Iniesta, ara al Vissel Kobe, ha defensat el club blaugrana de les acusacions derivades del "cas Negreira". En declaracions a RAC1, Iniesta ha volgut diferenciar entre l'acció de comprar un col·legiat i les que estan transcendint dins el sumari del cas.

"Penso que una cosa és el que hagi pogut passar i una altra és que s'hagi comprat algun àrbitre. Estic totalment convençut que això no ha passat mai. Només puc dir que en el període en què jo vaig jugar ni vaig sentir ni vaig veure que hi hagués res estrany. No crec que ho pensi ningú."

 


El manxec ha elogiat el treball de Xavi Hernández, que "s'ha preparat molt per aquest moment, sap el que vol i té les idees molt clares", en paraules d'Iniesta. El campió del món ha destacat l'evolució del joc blaugrana amb Xavi:

"No puc ser crític quan he estat jugador i entenc la dificultat que significa jugar al Barça i com es fan les coses. És molt complicat mantenir aquest nivell d'excel·lència, però sens dubte, des que va arribar Xavi l'evolució està sent claríssima i espectacular. Tant de bo s'acabi guanyant aquesta lliga i l'any que ve es pugui lluitar per optar igualment a tot."


Iniesta també considera que la victòria en el clàssic ha comportat "una diferència no definitiva, però sí considerable, per poder guanyar la lliga, tot i que fins que no és matemàtic no és definitiu", i no es vol precipitar sobre un possible pas de la gespa a les banquetes: "Encara em continuo veient futbolista, tot i que sempre he dit que m'agradaria formar-me com a entrenador."

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut