Futbol

Andrés Iniesta espera que el club posi fil a l'agulla a la seva renovació

El migcampista i capità blaugrana es va referir a la seva situació contractual en el dia de retorn a l'activitat després de les vacances de Nadal

Actualitzat

Andrés Iniesta va posar sobre la taula divendres un dels objectius que el FC Barcelona ha de complir aquesta temporada: la seva renovació. Des que va tornar de la seva lesió, el migcampista ha estat titular en tres partits, i el Barça els ha guanyat tots tres. Mentre va estar convalescent, van arribar la derrota contra el City i els empats contra el Màlaga i la Reial Societat. El manxec ha tornat a revelar que és una peça clau en l'esquema de Luis Enrique i, en conseqüència, això ha magnificat la necessitat de lligar la renovació del jugador.

Iniesta acaba contracte el 2018 i, fa uns dies, Josep Maria Bartomeu va assenyalar l'extensió del seu contracte com una de les feines a l'agenda del 2017. Sobre la taula encara hi ha altres afers igualment prioritaris per al club, que també vol renovar Lionel Messi i Luis Enrique abans que la temporada s'acabi.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut