Lliga de Campions

Andrés Iniesta diu que la derrota davant del PSG no ha estat una qüestió d'actitud, sinó de futbol

El migcampista del FC Barcelona no troba explicacions de la clara derrota de l'equip a París (4-0)

Actualitzat

Després de la derrota davant del PSG per 4 a 0 a l'anada dels vuitens de la Lliga de Campions, el capità blaugrana, Andrés Iniesta, ha admès que "estem molt fotuts. Has de passar aquest mal dia, la mala nit, els dies següents, i començar a aixecar-nos".

El migcampista creu que el que ha passat als Parc dels Prínceps és "difícil d'explicar", però té clar que no hi ha hagut "res de positiu, tot molt negatiu, especialment el resultat". Iniesta ha reconegut que "ens han superat en tot, ens han creat molt perill. Han estat molt efectius i ens han superat. Hem tingut un dia dolentíssim. No hi ha explicació. Ara toca pensar en la tornada i procurar d'acostar-nos el màxim possible".

Andrés Iniesta, a la pregunta sobre si havia estat un problema d'actitud dels jugadors del Barça, ha dit que "la paraula actitud mai m'ha agradat, i no crec que vagi lligada a aquest futbolistes o a aquest equip. Al final es tracta d'una qüestió de futbol, que no et superin. Ens han superat jugant a futbol. En cap moment del partit hem tingut les coses clares".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut