Futbol

Andrés Iniesta assegura que seria "romàntic" acabar amb Busquets, Alba i Messi

El jugador de Fuentealbilla ha atès TV3 a la prèvia del partit amistós entre el Vissel Kobe i el FC Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

A Kobe es tanca una porta i se n'obre una altra. Al llindar dels 40 anys, la paraula "retirada" encara no figura al diccionari d'Andrés Iniesta. El de Fuentealbilla encara vol seguir gaudint del futbol, tot i que no serà al Japó.

Després d'anunciar que marxa del Vissel Kobe, l'exblaugrana serà el gran protagonista del partit amistós contra el club de la seva vida. A la prèvia de l'enfrontament, el migcampista ha atès els micròfons de TV3.

Andrés Iniesta encara no sap on el portarà el destí la temporada que ve, però té clar que en algun moment del seu futur vol tornar al FC Barcelona.

"Em segueixo cuidant. Tinc ganes de seguir jugant i, si és possible, acabar la meva carrera gaudint del futbol i en un camp".

"M'agradaria tornar al Barça en algun moment de la meva vida. M'agradaria formar-me com a entrenador... Això sí, després no saps si exerciràs... També m'agradaria ser director esportiu, director tècnic, qualsevol aspecte vinculat al futbol o el més proper al terreny de joc possible".

L'últim ball el podria portar als Estats Units, l'Aràbia Saudita o un altre destí exòtic, on podria estar acompanyat de Sergio Busquets, Jordi Alba i Leo Messi.

"Seria bonic pel fet d'haver començat junts i potser acabar junts. Seria molt romàntic".

Com a aficionat culer, Andrés Iniesta celebra que Xavi, amb qui va viure tants moments al Barça, situï novament l'equip en el bon camí.

"Esperem que aquest any, i sobretot el que ve, sigui una continuïtat de l'estabilitat futbolística, d'estar lluitant pels títols".


Mira l'entrevista sencera de TV3 a Iniesta

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut