Javier Tebas ha fet entrega de la samarreta d'"icona" de la Lliga a Andrés Iniesta (EFE)
Futbol

Andrés Iniesta, ambaixador de LaLiga

En un acte celebrat a Tòquio, LaLiga ha nomenat Iniesta com a nou embaixador de la competició

Actualitzat

Andrés Iniesta, nomenat nou ambaixador o "icona" de LaLiga. L'exblaugrana ha explicat que assumeix les funcions per "aportar el meu granet de sorra" i amb la finalitat que la lliga espanyola tingui "una dimensió global".

L'actual jugador del Vissel Kobe ha rebut el nomenament en un acte celebrat a Tòquio que ha comptat amb la presència de Javier Tebas, president de LaLiga, de Fernando Sanz, director general de la LaLiga a l'Orient Mitjà i a l'Àfrica del Nord, i de l'exblaugrana Samuel Eto'o.

 

 

El jugador de Fuentealbilla ha apuntat que ha estat "un orgull i un plaer" que hagin pensat en ell com a representant de LaLiga i ha promès col·laborar per "ajudar en tot el que pugui".

"He estat protagonista de LaLiga. He tingut l'oportunitat de guanyar-la 9 vegades, gaudir-la cada cap de setmana als diferents estadis i equips. Ara, des d'una altra perspectiva, intentaré seguir ajudant i col·laborat perquè LaLiga pugui tenir la dimensió global que tots volem"

Iniesta és el segon jugador que es converteix en "icona" de la lliga, després de l'exporter del Reial Madrid Iker Casillas.

ARXIVAT A:
Iniesta
Anar al contingut