Andrés Guardado en el moment de la befa a Joan Jordán
Copa del Rei

Andrés Guardado fa befa de l'agressió a Joan Jordán

Enmig de la celebració, el jugador s'ha llançat a ell mateix una ampolla d'aigua i ha caigut a terra mentre se li escapava el riure

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels duels més calents del futbol espanyol va reviure un capítol negre en la història dels Betis-Sevilla i l'agressió a Joan Jordán ha marcat el derbi de la Copa del Rei. Era el minut 38 de partit quan el jugador català va rebre l'impacte d'un pal al cap i el partit es va suspendre. Diversos jugadors del Betis van titllar de teatre la lesió de Jordán i van acusar Lopetegui de provocar que el partit s'ajornés.

El duel s'ha acabat de disputar aquest diumenge, i el Betis ha aconseguit imposar-se gràcies a un gol de Sergio Canales. El conjunt local no ha donat opció i ha eliminat el Sevilla de la Copa del Rei. Durant la celebració de la classificació als quarts de final, Andrés Guardado ha fet un gest molt polèmic. El jugador del Betis s'ha llançat a ell mateix una ampolla d'aigua i s'ha tirat a terra simulant l'agressió que va patir Joan Jordán.

Hores més tard, en una publicació a les xarxes socials, Andrés Guardado ha explicat que l'acció no tenia relació amb l'agressió a Joan Jordán.


La seqüència de l'agressió a Joan Jordán

Anar al contingut