Rui Costa ha entrat primer però els jutges l'han desqualificat
Ciclisme

Andreas Kron guanya a Suïssa per desqualificació de Rui Costa

El danès Andreas Kron ha estat el guanyador de la sisena etapa de la Volta a Suïssa per desqualificació del portuguès Rui Costa, que l'ha tancat clarament en la disputa de l'esprint. No hi ha canvis a la general, que continua encapçalant Richard Carapaz

La sisena etapa de la Volta a Suïssa ha estat absolutament tranquil·la per als corredors de la classificació general, que l'han fet tota en grup i, per tant, s'han mantingut les diferències que van quedar establertes en la cinquena etapa.

L'etapa, però, ha estat molt disputada per una trentena de corredors que han buscat l'escapada amb la intenció de lluitar per la victòria. Entre ells hi havia els catalans Marc Soler i David de la Cruz. El sabadellenc ha atacat en el coll de Lukmanierspass, que ha coronat amb un minut i 20 segons d'avantatge, però ha estat atrapat quan faltaven 6 km per al final.

A l'hora de la veritat, l'etapa se l'han jugat tres corredors, el portuguès Rui Costa, el danès Andreas Kron i l'austríac Hermann Pernsteiner. El primer a creuar la línia d'arribada ha estat Rui Costa, però ha fet un desplaçament brusc cap a l'esquerre, que ha tancat clarament Kron. Després de revisar les imatges, els jutges han declarat vencedor el corredor danès.

No hi ha canvis a la general i demà Richard Carapaz haurà de defensar el liderat en una exigent contra rellotge de 23 km, amb un port de primera categoria a mig camí.

Anar al contingut