Andrea Pirlo, un fidel seguidor de la filosofia de Pep Guardiola (EFE/EPA/CARMELO IMBESI)
Lliga de Campions

Andrea Pirlo: "Guardiola és un exemple per a tots i un model a seguir"

L'entrenador de la Juventus ha elogiat el tècnic català del Manchester City en una entrevista a la UEFA

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador de la Juventus de Torí, Andrea Pirlo, s'ha desfet en elogis cap al tècnic català del Manchester City Pep Guardiola i ha confessat que és un exemple per a tots i un model a seguir en una entrevista a la UEFA.

"Guardiola és un exemple per a tots nosaltres, és un dels millors. Va donar un camí a seguir als joves entrenadors que volien promoure un futbol ofensiu. Cada un de nosaltres té les seves idees i vol desenvolupar-les, però ell és sens dubte un model a seguir per a tot el moviment futbolístic".

"M'agrada el seu estil de joc, atacar sempre, condicionar el joc per manar en totes les situacions. Aquest ha de ser el nostre objectiu per al futur", ha afegit el tècnic italià, que debutarà aquest dimarts a la Lliga de Campions en el partit contra el Dinamo de Kíev.

Contractat a l'agost després de l'acomiadament de Maurizio Sarri, Pirlo encara la seva primera experiència absoluta com a entrenador i està treballant en un futbol modern i ofensiu.

"A la banqueta noto més l'estrès que en la meva carrera de jugador. En el camp decidia jo què fer amb la pilota, a la banqueta només puc dirigir, però són els jugadors els que interpreten la seva posició".

Després d'enfrontar-se diverses vegades amb el portuguès Cristiano Ronaldo en la seva carrera de jugador, Pirlo és ara l'entrenador de CR7, cosa que, ha admès, no esperava.

"Mai hauria imaginat entrenar Cristiano, però estic content per comptar amb un gran del futbol i per veure'l entrenar i jugar. Per a mi és un plaer. Amb 35 anys treballa com un noi, amb la mateixa passió i ganes de millorar cada dia. És un exemple per a tots".

Això sí, Pirlo no podrà comptar amb Cristiano aquest dimarts en la visita al Dinamo de Kíev, ja que el davanter portuguès està en quarantena després de donar positiu per coronavirus

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut