Iannone durant la segona sessió d'entrenaments lliures a Qatar (@MotoGP)
MotoGP

Andrea Iannone domina les dues últimes sessions d'entrenaments lliures a Qatar

El pilot italià de Ducati ha fet el millor temps a roda del català Maverick Viñales i ha superat els teòrics grans favorits al títol mundial de MotoGP com Jorge Lorenzo, segon, i Marc Márquez, tercer

Actualitzat

Aquest divendres s'han completat les dues sessions d'entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi de Qatar, prova amb què començarà el Mundial de motociclisme aquest cap de setmana, al circuit de Losail. L'italià Andrea Iannone ha estat el més ràpid en dues de les tres sessions, al davant dels teòrics grans favorits per guanyar el campionat.

Iannone ha mostrat avui les seves credencials. El campió del món, el mallorquí Jorge Lorenzo, que va ser el més ràpid ahir en la primera sessió, no ha pogut evitar que en la darrera Iannone el tornés a superar. Lorenzo ha pogut acabar davant del cerverí Marc Márquez, que ha marcat el tercer millor temps, millorant el seus registres del primer dia.

Gran actuació també del pilot de Roses Maverick Viñales, que ha acabat en una meritòria quarta posició. De fet, Iannone s'ha beneficiat de la seva roda per ser el més ràpid. Dani Pedrosa ha estat el sisè i l'italià Valentino Rossi ha marcat el setè millor temps.

Lowes i Quartaro, els més ràpids a Moto2 i Moto3

Sam Lowes ha dominat l'entrenament de Moto 2 al davant de Thomas Luthi i Lucas Baldassarri. Àlex Rins, que ha salvat una caiguda després d'un ensurt, ha acabat novè; Àlex Márquez, desè, i Xavier Vierge, quinzè. 

I en Moto 3, el francès Fabio Quartararo ha marcat el millor temps, encara que no ha baixat el millor registre d'ahir de Livio Loi. Aquesta tarda, l'italià Nicolò Antonelli i el malaisi Adam Norrodin han caigut sense cap conseqüència greu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut