Natació

Andrea Fuentes i Ona Carbonell ultimen la preparació per al Preolímpic de Londres

Aquest divendres s'ha vist per primera vegada, al CAR de Sant Cugat, la rutina tècnica d'Andrea Fuentes i Ona Carbonell, que presentaran al Preolímpic la setmana que ve a Londres. Totes dues, amb la resta de nedadores de sincronitzada, preparen també la versió renovada de la prova per equips. Com sol passar amb les noies d'Anna Tarrés, l'aposta és de medalla.

Actualitzat
Abans dels Jocs cal passar pel Preolímpic, que també es fa a Londres, la setmana vinent. I al CAR, amb la retirada Gemma Mengual fent-los costat, s'ha pogut veure la nova coreografia amb què Andrea Fuentes i Ona Carbonall afrontaran la rutina tècnica en la modalitat de duo. Innovació i molta dificultat en la interpretació del "Zapateao" de Flora Albaicín, on no sona res més que els cops de sabata típics del flamenc. La rutina lliure serà la mateixa que als Mundials de Xangai. L'ambició és màxima.

També en equips

En la modalitat d'equips, només vuit van a Londres, i, abans de buscar la medalla, caldrà obtenir una de les tres places que queden. La principal qualitat de l'equip -molt més jove que a Pequín- és la velocitat que imprimeix a l'exercici tècnic. Al ritme de les guitarres dels mexicans Rodrigo i Gabriela.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut