Andrea Dovizioso davant de Rins i Rossi (EFE)
MotoGP

Andrea Dovizioso s'imposa a Xest en una accidentada cursa passada per aigua

Márquez, Viñales i molts altres pilots no han pogut acabar la cursa, molt accidentada. El de Cervera ha caigut un altre cop, sobre l'espatlla tocada, que s'ha d'operar aviat. La cursa ha estat aturada uns minuts a causa de la pluja

Actualitzat

La pluja ha estat la protagonista de l'última cursa de la temporada del Campionat del Món de MotoGP, que es disputava aquest cap de setmana al País Valencià i que només han acabat 16 pilots. Dovizioso ha estat el més ràpid de l'última prova del Mundial, seguit de Rins i Espargaró.

Abans de la cursa el gran dubte ha estat quins pneumàtics calia escollir. Una cursa molt complicada que s'ha hagut de resoldre en dos capítols, després de l'aturada al revolt 13 amb bandera vermella per les males condicions meteorològiques. L'aturada s'ha decidit després d'11 caigudes.

Rins, segon a la graella, ha sortit com una bala. Mentrestant, Dovizioso, Márquez i Pol Espargaró es barallaven en la zona de podi. Però aquesta lluita, amb molta pluja, ha acabat malament. Pol ha caigut i, després, també el campió del món. Márquez n'ha sortit més mal parat. Caiguda dura i, un altre cop, sobre l'espatlla tocada, que s'ha d'operar aviat:

La cursa s'ha convertit en una batalla per a supervivents i Viñales, que sortia amb la "pole", també ha quedat fora mentre l'aigua s'acumulava al circuit Ricardo Tormo:

A la represa i quan faltaven cinc voltes per al final també ha caigut Valentino Rossi, que s'ha reincorporat com ha pogut a la cursa. Al final només 16 pilots han pogut completar la cursa i Dovizioso ha pujat al calaix més alt del podi, l'últim de la temporada.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut