Andrea Dovizioso
Andrea Dovizioso ha estat el més hàbil sobre la pista molla de Sepang (EFE)
Motor

Andrea Dovizioso fa la "pole" del GP de Malàisia en una sessió que s'ha complicat per la pluja

Rossi i Lorenzo completaran la primera fila de sortida, mentre que Márquez serà el quart; Binder no perdona en Moto3 i Zarco s'avança més en Moto2

Actualitzat

Andrea Dovizioso ha dominat la classificació del Gran Premi de Malàisia de MotoGP, aquest dissabte al circuit de Sepang. La sessió ha estat de les més atípiques de la temporada, a causa de les diferents estratègies dels pilots per rodar en les millors condicions possibles sobre l'asfalt mullat i sota una pluja intermitent. En la Q2 hi ha hagut caigudes de Cal Crutchlow i Aleix Espargaró, sense conseqüències físiques per als pilots.

L'italià va ser el primer i últim a marcar la volta ràpida dels entrenaments, al davant dels dos pilots de Yamaha, Valentino Rossi i Jorge Lorenzo. Marc Márquez ha acabat en la quarta posició i sortirà des de la segona fila en la cursa de diumenge, al costat de Crutchlow i Andrea Iannone. El campió del món havia estat el més ràpid en l'entrenament lliure del matí.

Aleix Espargaró i Maverick Viñales seran a la tercera fila, setè i vuitè, respectivament. Més enrere hi haurà Pol Espargaró (11è) i Tito Rabat (21è).

Zarco fa un pas endavant

Johann Zarco serà el primer en Moto2 en haver acabat davant de Franco Morbidelli i d'Àxel Pons, que ha fet el seu segon millor resultat en uns entrenaments després de la segona plaça de l'any passat a Austràlia.

Un dels dos rivals de Zarco pel títol, Thomas Luthi, ha aconseguit la cinquena posició, mentre que Àlex Rins ha caigut en un discret vintè lloc, que l'allunya molt del seu objectiu de la temporada.

Pel que fa a la resta de catalans, Èdgar Pons ha estat 18è; Isaac Viñales, 19è; Àlex Márquez, 21è, i Xavier Vierge, 25è.

El campió no dóna treva

En la categoria petita, Brad Binder ha sumat la seva sisena "pole" de l'any. Mentre Jorge Navarro lluitava amb Francesco Bagnaia per la posició de privilegi en l'engraellat, el ja campió del món de Moto3 els ha sorprès en l'última volta i els ha superat per 93 mil·lèsimes. L'espanyol ha acabat segon i l'italià, tercer. Aron Canet ha estat 10è; Joan Mir, 14è, i Albert Arenas, 27è.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut