Andrea Dovizioso intentarà estar a punt per l'inici de la temporada
Andrea Dovizioso intentarà estar a punt per l'inici de la temporada (@andreadovizioso)
Motor

Andrea Dovizioso es trenca la clavícula esquerra en un accident de motocròs

El subcampió del món de MotoGP ha caigut en una cursa regional de motocròs a Itàlia. Aquest diumenge passarà pel quiròfan per retallar terminis de cara a l'inici de temporada, el 19 de juliol, a Jerez

Redacció Esport3Actualitzat

Andrea Dovizioso ha tingut un accident practicant motocròs al circuit Monte Coralli. El pilot italià ha hagut de ser traslladat a l'hospital amb una lesió a la clavícula esquerra, i avui mateix passarà per quiròfan. I és que només queden tres setmanes perquè comenci el Mundial de Moto GP 2020 (el 19 de juliol, a Jerez).

La mala sort ha jugat una mala passada al pilot italià, que va demanar a Ducati poder competir en aquesta disciplina, un esport que li agrada des que era petit; la marca li va donar l'OK.

Tot just aquest diumenge, Dovizioso disputava la primera prova del Campionat de motocròs de l'Emília-Romanya, quan ha caigut. Dovi ha estat evacuat a un centre hospitalari, on li han realitzat diverses radiografies i un TAC per saber l'abast exacte de les lesions; com es temia, té una fractura a la clavícula esquerra.

Tot i això, el director esportiu de Ducati, Paolo Ciabatti, és optimista de cara a poder participar en la primera cursa del Mundial, a Jerez:

"És possible que arribi a Jerez"

 

Anar al contingut