Andrea Dovizioso s'ha mostrat sòlid a Motegi (Reuters)
MotoGP

Andrea Dovizioso, el més ràpid en els entrenaments del Gran Premi del Japó

El pilot italià de Ducati ha marcat el millor temps al circuit de Motegi, superant per una dècima i mitja Marc Márquez, que ha establert el quart millor temps

Actualitzat

Andrea Dovizioso té poques opcions de fer descavalcar Marc Márquez, però l'italià sembla decidit a fer tot el possible per almenys retardar la conquesta del Mundial per part del de Cervera. Dovi i la seva Ducati han estat els més ràpids als primers entrenaments lliures del Gran Premi del Japó de MotoGP.

Marc Márquez ha establert el quart millor temps, rodant una dècima i mitja més lent que l'italià, i ha col·locat el seu nom a la taula de temps per sota dels de Cal Crutchlow i Johann Zarco, segon i tercer, respectivament.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Maverick Viñales ha marcat el cinquè millor temps; Aleix Espargaró ha fet l'onzè; Dani Pedrosa, el dotzè; Pol Espargaró, el 14è; Àlex Rins, el 19è, i Jordi Torres el 22è.

A la segona sessió, amb pluja, molts pilots ni tan sols han marcat temps, i els que ho han fet, han rodat almenys uns 2 segons més lents que a la primera mànega. Dani Pedrosa ha estat el qui ha establert el millor temps d'aquesta tanda.

Jorge Lorenzo, baixa

El qui no correrà el Gran Premi del Japó és Jorge Lorenzo, que ha pogut comprovar a la primera sessió que la lesió al canell que es va fer a Tailàndia afectava la seva conducció de manera decisiva, i ja no ha sortit a la segona. El pilot mallorquí ha hagut de resignar-se i espera estar a punt per al Gran Premi d'Austràlia, la setmana que ve.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut