Andrea Dovizioso, en una imatge d'arxiu
MotoGP

Andrea Dovizioso domina els dos primers entrenaments lliures del GP de Qatar

El pilot italià de Ducati, que va ser el més ràpid en els primers lliures, ha tornat a ser el millor en els segons, seguit per Danilo Petrucci i Àlex Rins. Marc Márquez s'ha hagut de conformar amb la sisena posició.

Actualitzat

Andrea Dovizioso ha començat dominant amb la seva Ducati les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del primer Gran Premi de Qatar, el primer de la temporada del Mundial de MotoGP, al Circuit de Losail. El pilot italià de Ducati, que ja havia estat el més ràpid en els primers lliures amb un temps de 1:55.366, ha tornat a ser el millor en els segons amb un registre d'1:54.361.

En la primera presa de contacte amb les noves motos es pot concloure que enguany el campionat estarà molt disputat tenint en compte els estrets marges en els temps marcats. Dovizioso ha superat el seu compatriota Danilo Petrucci per només sis mil·lèsimes, mentre que Àlex Rins ha estat tercer a 97 mil·lèsimes i ha confirmat el bon rendiment de la Suzuki.

La Ducati de Jorge Lorenzo ha acabat en la quarta posició, seguida per la Suzuki d'Andrea Iannone i l'Honda de Marc Márquez. El vigent campió mundial de MotoGP s'ha hagut de confornar amb la sisena posició a gairebé mig segon del temps de Dovizioso i just per davant del seu company d'equip Dani Pedrosa, setè.

Valentino Rossi, que havia estat tercer en la primera sessió, ha baixat fins a la novena plaça, mentre que la resta de pilots catalans de la cilindrada reina han acabat per sota de la desena posició: Maverick Viñales, onzè; Aleix Espargaró, dotzè; Tito Rabat, tretzè i Pol Espargaró, dissetè.

 

 

Anar al contingut