Greipel celebra la seva victòria a l'esprint en la cinquena etapa de la París-Niça (EFE)
Ciclisme

André Greipel s'imposa a l'esprint en la cinquena etapa de la París-Niça i Julian Alaphilippe manté el liderat

En la Tirrè-Adriàtic, Greg van Avermaet és el nou líder de la classificació després de la segona etapa, que ha acabat amb victòria de Geraint Thomas

Actualitzat

Final amb esprint massiu a la cinquena etapa de la París-Niça. Aquest dijous era l'última oportunitat per als velocistes, en l'etapa més llarga de 200 quilòmetres d'aquesta edició de la prova. L'alemany André Greipel ha aconseguit imposar-se al davant del francès Arnaud Demare i l'holandès Dylan Gronewegen. Ha estat la seva cinquena victòria de la temporada.

El francès Julian Alaphilippe manté el mallot groc de líder de la classificació general abans d'afrontar la primera etapa de muntanya amb tres ports de primera categoria.

Van Avermaet, nou líder de la Tirrè-Adriàtic

Canvi de líder en la segona etapa de la Tirrè-Adriàtic, després de la victòria de l'anglès Geraint Thomas. Quan faltaven 27 quilòmetres per a la meta, el gran grup ha acabat amb l'escapada del dia que havien iniciat sis ciclistes poc després de la sortida. Però, quan faltaven quatre quilòmetres per al final, Geraint Thomas ha atacat de manera definitiva per aconseguir la victòria d'etapa, la seva primera de la temporada.

Després, a nou segons, ha entrat l'holandès Tom Dumoulin. Darrera d'ell, ha entrat el gruix de corredors, entre ells el campió de l'any passat de la Tirrè-Adriàtic, el belga Greg van Avermaet, que s'ha convertit en el nou líder de la prova.

Anar al contingut