Els jugadors del Barça, durant l'entrenament d'aquest divendres
Barça

André Gomes torna a una convocatòria del Barça mentre que Deulofeu i Semedo són baixa per decisió tècnica

Onze jugadors han passat el control sorpresa de la UEFA en l'última sessió abans de rebre el Celta a la Lliga. André Gomes ha completat el seu segon entrenament i ja està a disposició de Valverde

Actualitzat

Ernesto Valverde ha anat recuperant efectius els últims dies i això implica que s'ha incrementat el nombre de jugadors que queden fora de la llista per motius tècnics. Contra el Celta no hi seran ni Gerard Deulofeu ni Nelson Semedo, mentre que la gran novetat és André Gomes, que ha rebut l'alta mèdica aquest mateix divendres. Respecte a l'última convocatòria de Lliga, també és novetat Gerard Piqué, que no va jugar a Mestalla per sanció. 

Per al partit contra l'equip viguès d'aquest dissabte (13.00) també són baixa per lesió Dembélé, Rafinha, Mascherano i Arda.   

La convocatòria la formen: Ter Stegen, Cillessen, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Piqué, Umtiti, Vermaelen, Alba, Digne, Sergio Busquets, Rakitic, Denis Suárez, Iniesta, Paulinho, André Gomes, Luis Suárez, Messi i Alcácer.  

Control antidopatge

El Barça ha fet un últim entrenament abans de rebre aquest dissabte (13.00) el Celta al Camp Nou. Abans de la sessió, però, fins a 11 jugadors han passat un control antidopatge per sorpresa per part de la UEFA.

Ter Stegen, Rakitic, Piqué, Sergio Busquets, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Dembélé, Mascherano, Jordi Alba i Umtiti han estat sotmesos als controls de sang i/o d'orina, fet que ha retardat l'inici de l'entrenament.

Mascherano i Rafinha, a la gespa

La bona notícia per a Ernesto Valverde és que ha recuperat un altre dels jugadors que fins ara estaven oficialment lesionats. André Gomes s'ha exercitat per segon dia consectuiu amb tota normalitat i ha rebut l'alta mèdica. D'altra banda, tant Mascherano com Rafinha han sortit a la gespa a exercitar-se pel seu compte i han tocat pilota, continuant amb els terminis de recuperació de les seves respectives lesions. Cap dels dos té encara, però, data per reaparèixer. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut