Barça

André Gomes diu a la revista "Panenka" que és massa autoexigent i que viu un "infern"

André Gomes no passa un bon moment professional. El seu joc al Barça, tot i les oportunitats de què disposa, no acaba d'esclatar. El portuguès n'explica algunes de les causes en una entrevista que publica la revista "Panenka"

Actualitzat

André Gomes no passa per un bon moment esportiu. Aquesta circumstància ha repercutit en el seu estat anímic, tal com el portuguès explica en una entrevista a la revista "Panenka".

"Els primers sis mesos van anar bastant bé, però després les coses van canviar. Potser la paraula no sigui la més correcta, però es va tornar una mica un infern, perquè vaig començar a tenir més pressió."

El futbolista assegura que "amb la pressió visc bé, però amb el que no visc bé és amb la pressió per a mi mateix". El migcampista blaugrana confessa que "no tolero equivocar-me mai i hi estic treballant per millorar".

"Em sento avergonyit. M'ha passat de no voler sortir al carrer. "Que la gent et pugui dir alguna cosa".

Penso massa amb les coses dolentes i sempre vaig a remolc del que la gent espera. Surto al camp i encara que els meus companys em donen suport les coses no surten com jo vull que surtin.

André Gomes també admet que "hi ha vegades que havent jugat el dia abans, o dies abans, encara estic amb la imatge del partit, amb la imatge negativa, que no em permet seguir endavant."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut