Barça

André Gomes: "Cristiano Ronaldo em va felicitar pel meu fitxatge pel Barça"

El migcampista portuguès del Barça confessa en una entrevista a TV3 que el seu compatriota el va trucar per felicitar-lo i assegura que es va decantar per l'oferta blaugrana per la filosofia de joc de l'equip

Xavi LemusActualitzat

André Gomes ha desvelat en una entrevista en exclusiva a TV3 que el seu compatriota Cristiano Ronaldo el va felicitar pel seu fitxatge pel Barça. El nou migcampista blaugrana també explica per què es va decantar pel Camp Nou i va refusar l'oferta del Reial Madrid.

André Gomes va viure el dia de la seva estrena barcelonista com el més important de la seva vida professional. Al costat de la seva família i la seva parella va viure moments emocionants. Com quan el seu pare, seguidor blaugrana, plorava amb la samarreta que ell mateix li va dedicar. Per André Gomes, triar el Barça tenia uns motius molt clars. "Amb la forma de jugar del Barça, encara que a vegades no siguis a l'onze titular, aprens tots els dies i això és el que busco", ha explicat.

De petit, el seu ídol era un altre blaugrana: Ronaldo Nazario da Lima. Quan va evolucionar com a futbolista es va fixar en el madridista Zidane. I des que és jugador de primer nivell té en un company de vestidor al Barça com a referent. "Iniesta és una referència per a mi en tots els sentits. M'encantarà gaudir d'ell tots els dies i gaudir de com juga i aprendre d'ell", ha assegurat.

El migcampista portuguès és l'únic jugador que comparteix vestidor amb els dos reis del futbol mundial: amb Messi en el seu nou club, i amb Cristiano Ronaldo a la selecció. Aquest últim, amic i rival alhora. "Vaig parlar amb ell, em va felicitar i la veritat és que estava content, però ara continuo sent rival de Cristiano, ja ho era abans. Dins del camp no hi ha amistat, tinc temps a la selecció per estar amb ell. En aquest moment el que més vull és gaudir amb Messi", ha confessat.

André Gomes ara continua de vacances, el dia 8 d'agost començarà el seu somni amb la samarreta blaugrana, quan s'incorpori als entrenaments de pretemporada amb la resta dels seus nous companys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut