Bàsquet

André Drummond (Cavaliers) deixa una propina de 1.000 dòlars en un restaurant

La setmana passada, un exjugador de futbol americà va tenir el mateix gest, també a Florida
Imma Pedemonte Actualitzat

Andre Drummond, pivot titular dels Cavaliers de Cleveland, ha deixat impactada una cambrera de Florida amb la seva generosa propina. Diumenge Drummond va anar, amb la família, al restaurant Che, a Delray Beach, i en el moment de pagar la factura, que pujava 164 dòlars, hi va afegir una propina de 1.000.

 

 

La sorpresa de la cambrera que els va atendre, Kassandra Díaz, va ser majúscula. Quan li va donar la tarjeta per pagar no s'ho podia creure i tampoc sabia qui era el client.

Díaz va escriure després que estava tremolant, en aquell moment, i que va plorar de felicitat pel que li havia deixat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today, started off as slow day at work getting there for my double shift. The past week, overall, has been pretty slow of course due to COVID. Restaurants and staff have been struggling, as you can imagine. Little did I know that today I would get a tip no server would guess that they would ever receive when they open that check book. Unknowingly, I was seated and served a table with @andredrummondd . I had no idea who he was, and hadn't seen him here before but we @che.delray always welcome our new customers. When I was given the checkbook, I went to put in the tip & information to close the table and I couldn't believe it. From a $160 check, the tip read $1,000. I was shaking and had tears of happiness after what he left me. I had no idea how to react, I didn't want to draw attention but at the same time I couldn't describe the the amount of appreciation I had/ have. It's so amazing to see people displaying acts of kindness in these uncertain times. This is a story I will never forget, thank you again so much @andredrummondd !! #Blessed

Una publicación compartida de ·Kasandra Idalia Diaz· (@kaxandra.diaz) el

 

Kassandra Díaz no sabia cóm reaccionar, no volia cridar l'atenció, però volia mostrar el seu agraïment. El restaurant Che, a més, li va permetre quedar-se amb el total de la propina.

Per Drummond, un dels multimilionaris de l'NBA amb uns guanys de 27 milions de dòlars aquesta temporada, ha estat un gest solidari en temps difícils que no ha fet minvar gens la seva sanejada economia. El jugador de l'NBA va respondre a l'agraïment de la noia dient que s'havia sentit molt ben acollit al restaurant i va qualificar la cambrera d'"increïble".

Tot just fa dues setmanes que els restaurants de Palm Beach van reobrir, a un ritme lent i al 25 per cent de la seva capacitat. El gest de Drummond no ha estat l'únic a Florida aquests dies. En un altre restaurant, la setmana passada, l'estrella de futbol americà Chad Johnson també va deixar 1.000 dòlars de propina, i en el seu cas, en un compte que pujava només 37 dòlars. La beneficiada, en aquest cas, va ser una immigrant colombiana, que va compartir els 1.000 dòlars amb els seus companys de feina al restaurant.

 

 

 

 


  
  
 

Anar al contingut