Skeleton

Ander Mirambell acaba cinquè en la primera prova de la Copa Amèrica a Park City

El debut del pilot català, que s'ha quedat a poc més d'un segon i mig de pujar al podi, ha estat marcat per una lesió a l'esquena que pot alterar la seva planificació de cara a la temporada 2018-19

Actualitzat

Ander Mirambell ha acabat cinquè en la primera prova de la Copa Amèrica de skeleton disputada a Park City (Estats Units). El debut del pilot català, que s'ha quedat a poc més d'un segon i mig de pujar al podi, ha estat marcat per una lesió a l'esquena que pot alterar la seva planificació de cara a la temporada 2018-19. Mirambell ha admès en un comunicat que està preocupat per aquestes molèsties físiques que poden condicionar els objectius que tenia previstos.

"És una situació que m'angoixa una mica, perquè no sabem el que passa i hem de mirar de solucionar-ho. Aquesta és l'única prioritat a partir d'ara. Ja puc confirmar amb seguretat que no podré competir en 2018 al meu retorn dels Estats Units, i la pregunta és quan ho faré el 2019. Per això l'objectiu és sumar els màxims punts possibles. A veure si aquest dimarts podem igualar o millorar aquest cinquè lloc. Els punts que aconsegueixi, sumats als que vaig sumar a Whistler, ens donaran quatre carreres de comodí per començar la Copa del Món més tard".   

L'objectiu d'Ander Mirambell és el Mundial de Whistler (Canadà) al març, "així que cal arribar empenyent bé. Però, si no competeixo fins llavors, perdré categoria de Copa del Món, i això és una cosa que no em puc permetre", precisa.

Anar al contingut