Futbol

Ancelotti: "Vinícius és la víctima d'un problema que no entenc"

El Madrid considera que el davanter brasiler és motiu d'una persecució a la Lliga espanyola

Redacció Esport3Actualitzat

Després de l'ensopegada a Mallorca, que va deixar el Reial Madrid a 8 punts del Barça en la Lliga, els blancs ja són al Marroc, on aquest dimecres s'enfronten aquest dimecres a l'Al-Ahly egipci, en la semifinal del Mundial del Clubs.

Una nova competició per intentar oblidar els mals moments que van viure a Son Moix, amb un títol en joc que hauria de servir per treure Vinícius Junior del centre de la polèmica en què ha caigut les últimes setmanes. 

Des de Rabat, l'entrenador del primer equip ha confessat que no entén què passa amb el davanter brasiler, i ha insinuat que és un problema que ha de resoldre el 'futbol espanyol':

"Quin és el problema? És Vinícius? Són els seus companys? Sembla que sigui Vinícius, però en realitat el problema és el que passa al voltant de Vinícius. Crec que és un problema que hem de resoldre. Vinícius és la víctima d'una cosa que jo no entenc."

A la plantilla blanca estan veient com els rivals han aconseguit descentrar el jugador. Fede Valverde ha demanat respecte per al seu company:

"Vinícius intenta gaudir del futbol a la seva manera, alegrement. I això també forma part del futbol. Vinícius mereix respecte."

Els blancs són a Rabat, sense els dos jugadors més importants de la plantilla, Benzema i Courtois. El davanter francès arrossega una sobrecàrrega muscular, mentre el porter belga es recupera de les molèsties a l'abductor de la cama esquerra que li van impedir jugar contra el Mallorca, l'últim partit de Lliga.

Si evolucionen favorablement, podrien viatjar al Marroc per disputar, si s'hi classifiquen, la final. A la infermeria de Valdebebas també s'hi han quedat Militao, Lucas Vázquez, Mendy i Eden Hazard.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut