Ancelotti durant la roda de premsa.
Ancelotti durant la roda de premsa. (Foto: EFE)
Futbol

Ancelotti: "Si planifiques bé no cal anar al mercat d'hivern"

El Madrid prepara el partit de Lliga contra el València, ajornat per la disputa de la Supercopa

Redacció Esport3Actualitzat

S'enfronten a un València que acaba de perdre l'entrenador. Gennaro Gattuso va ser acomiadat després de l'última derrota del seu equip i Salvador González Marco, Voro, torna, per vuitena vegada, a la banqueta del conjunt de Mestalla, en una repetició del dia de la marmota.

El lateral Dani Carvajal i Aurelien Tchouameni són novetat en la convocatòria, mentre David Alaba, Ferland Mendy i Lucas Vázquez són baixa.

Carlo Ancelotti no ha volgut valorar el canvi de tècnic en el rival d'aquest dijous i s'ha limitat a fer una reflexió sobre la professió d'entrenador.

"Per als entrenadors, que ens destitueixin, forma part de la nostra feina. A mi m'han fet fora de tots els equips en què he estat. Crec que només se'n salva Guardiola. Però si continua treballant, tard o d'hora, també l'acabaran fent fora."

 

Però una de les perles de la roda de premsa ha estat quan li han preguntat pels zero moviments del Madrid al mercat d'hivern:

"No ho necessitàvem. Si fas una bona planificació no necessites entrar al mercat d'hivern. Entrar en aquest mercat significa que hi ha hagut lesions, però hem pensat que no calia intervenir al mercat d'hivern."

Ambició màxima

Els blancs afronten el mes de febrer amb les bateries carregades. Després d'un inici del 2023 marcat per la derrota contra el Barça a la Supercopa d'Espanya, el Reial Madrid va millorar en els partits posteriors.

El tècnic italià està convençut que han superat el moment més delicat:

"Tenim molta confiança que podem lluitar fins al final. Estem arribant a un nivell molt bo. Lluitarem en totes les competicions. Hem superat el mes de gener bastant bé i l'equip creixerà aquest mes de febrer."

Un dels protagonistes de l'equip madridista a les últimes setmanes ha estat Dani Ceballos, que ha lluït quan Luka Modric ha baixat de rendiment. L'andalús s'apunta a convertir-se en el relleu del veterà croat i Ancelotti no ho veu malament:

"Té moltes de les seves característiques. No el molesta tenir la pilota. És molt llest, té confiança i personalitat. Sense cap dubte, pot substituir Modric."

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut