Lliga de Campions

Ancelotti: "No estem obsessionats amb l'Atlètic"

Tot i que els blancs no han guanyat els "colchoneros" en cap dels sis enfrontaments d'aquesta temporada, el tècnic italià del Reial Madrid ha insistit que l'únic pensament del seu equip és "guanyar l'onzena"

Actualitzat

Carlo Ancelotti ha assegurat que al Reial Madrid no estan obsessionats amb l'Atlètic de Madrid en la prèvia de l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions l'estadi Vicente Calderon, un partit que serà la reedició de l'última final de Lisboa i que TV3 oferirà en directe a partir de les 20.45 hores. Tot i que els blancs no han guanyat els "colchoneros" en cap dels sis enfrontaments d'aquesta temporada, el tècnic italià ha insistit que l'únic pensament del seu equip és "somiar en guanyar l'Onzena".

"No estem obsessionats amb l'Atlètic de Madrid, tenim ganes de jugar els quarts de final de la Champions que ens pot portar a la semifinal que està molt a prop de la final. El nostre objectiu no és guanyar l'Atlètic, és guanyar l'oOnzena", ha dit en roda de premsa

Ancelotti considera que el seu futur a la banqueta del Reial Madrid no depèn d'aquesta eliminatòria europea contra l'Atlètic. "Crec que no, depèn de tot el treball d'una temporada i aquest partit és una part de la mateixa. El judici sobre el meu treball serà a final de temporada", ha explicat.

De cara al partit d'aquest dimarts al Calderón, Ancelotti ha convocat a tota la plantilla amb la novetat de Gareth Bale, que no va disputar l'últim partit de Lliga contra l'Eibar per unes molèsties musculars de les quals ja està recuperat. Toni Kroos, Marcelo i Fabio Coentrao es perdran la tornada al Bernabéu si veuen una targeta groga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut