Futbol

Ancelotti dona llum verda a la sortida de Casemiro

Casemiro ha demanat a Ancelotti sortir del club per provar nous reptes. L'italià reconeix que els dos clubs estan negociant

Redacció Esport3Actualitzat

El Madrid posa el llacet a Casemiro i negocia amb el Manchester United un traspàs milionari per un futbolista de 30 anys. Al club blanc està a punt de sortir-li una jugada mestra amb el migcampista brasiler. Les urgències del Manchester United encaixen amb la configuració de la plantilla blanca. Aquest migdia Carlo Ancelotti ha reconegut que el jugador li ha demanat sortir per provar nous desafiaments i ha admès, també, que s'està negociant.

"El club entén Casemiro, per tot el que ha fet. Hem de respectar aquest desig. Hi ha negociacions, però segueix sent jugador del Reial Madrid. Si s'arriba a un acord, li desitjarem el millor. Tenim recursos per reemplaçar-lo."

El tècnic italià ha confessat que quan era jugador ell també va viure una situació semblant. A Casemiro el Manchester United li ofereix un contracte de 5 temporades, dues més que el seu actual compromís amb els blancs, en què podria acabar cobrant un total de 100 milions d'euros bruts. Ancelotti empatitza amb el brasiler i es mostra convençut que la plantilla no el trobarà a faltar.

"Tenim Tchouaméni, que és un dels millors mig centres que hi ha al mercat. També tenim Kroos i Camavinga. Substituir Casemiro no ho farem. Si acaba sortint del Madrid, tindrem 6 migcampistes, que són suficients per aguantar tota la temporada. I aquests sis són molt molt bons."

Sense traumes ni drames, el Reial Madrid confia poder treure un mínim de 60 milions d'euros per Casemiro.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut