Reial Madrid

Ancelotti carrega contra la Federació Espanyola per l'organització dels dos amistosos a l'Àfrica

A diferència del Barça, el "virus FIFA" no ha estat tan sever al vestidor del Reial Madrid. Tot i això, Carlo Ancelotti ha estat molt crític amb la Federació Espanyola per l'organització dels dos últims amistosos de la selecció espanyola contra Guinea Equatorial i Sud-àfrica. Per al partit d'aquest dissabte contra l'Almeria, el tècnic italià no podrà comptar amb jugadors que han tornat lesionats de les seves seleccions, com Sami Khedira, Fabio Coentrao, Raphael Varane i Ángel Di María

Actualitzat

A diferència del Barça, el "virus FIFA" no ha estat tan sever al vestidor del Reial Madrid. Tot i això, Carlo Ancelotti ha estat molt crític amb la Federació Espanyola per l'organització dels dos últims amistosos de la selecció espanyola contra Guinea Equatorial i Sud-àfrica. "Tenim la sort que fins al març no tenim partits de seleccions. De l'organització, és difícil parlar-ne, però la dels dos amistosos d'Espanya no va ser bona, perquè els jugadors han dormit tres nits en un avió", ha manifestat en roda de premsa.

Per al partit d'aquest dissabte contra l'Almeria, Ancelotti té a la seva disposició els internacionals espanyols, però no podrà comptar amb jugadors que han tornat lesionats de les seves seleccions, com Sami Khedira, Fabio Coentrao, Raphael Varane i Ángel Di María. El migcampista alemany es perdrà el que resta de temporada per un trencament als lligaments encreuats del genoll, mentre que el central francès tornar a tenir inflamant el genoll dret i al club blanc hi ha preocupació pel seu estat físic.

Tot i les baixes, Ancelotti sí que pot comptar amb Cristiano Ronaldo, que ha tornat en plena forma després de classificar Portugal pel Mundial i que aquest divendres ja s'ha incorporat a l'entrenament del grup. Ancelotti tampoc no ha volgut avançar si contra l'Almeria farà algun canvi tàctic en el sistema de joc, tot i que podria donar entrada al brasiler Casemiro en el doble pivot per cobrir la baixa del lesionat Khedira.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut