Futbol

Ancelotti: "Ara ens surt tot bé, però tindrem problemes"

L'entrenador del Reial Madrid s'ha mostrat comprensiu amb la situació actual del Barça de Koeman i ha admès que tard o d'hora tots els equips tenen problemes durant la temporada

Carlo Ancelotti, l'actual entrenador del Reial Madrid, ha analitzat la situació de Ronald Koeman a la banqueta blaugrana en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra el Mallorca i ha admès que tard o d'hora tots els equips tenen problemes durant la temporada.

"Crec per l'experiència que tinc que cada any amb els equips tinc problemes; en puc tenir abans o després, i ara a nosaltres ens surt bé, però és cert que tindrem problemes. L'única cosa que un entrenador ha de fer és treballar per resoldre els problemes i res més."

El tècnic italià ha lloat l'actitud del seu equip en aquest inici de temporada i ha destacat la fortalesa dels seus homes després de jugar cinc partits a domicili contra rivals complicats.

"Podem millorar en la continuïtat del joc, en l'aspecte defensiu. Crec que estem a més del 50%, de vegades, 60-70%. Fins ara, ho hem fet bé, perquè hem jugat sis partits, cinc d'ells fora en camps complicats com els de València, Sevilla o Milà. L'equip té pilotes".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut