Anaitz Arbilla, en una imatge d'arxiu (RCDEspanyol.com)
Espanyol

Anaitz Arbilla és operat amb èxit del tendó d'Aquil·les i s'estarà uns tres mesos de baixa

El jugador de l'Espanyol haurà de passar aquest mateix dimecres, 24 hores després de l'operació, un control a la consulta abans de tornar a Barcelona per començar la fase de recuperació que el tindrà uns tres mesos de baixa

Actualitzat

Anaitz Arbilla ha estat operat amb èxit d'una tendinopatia al tendó d'Aquil·les de la cama dreta i que l'ha obligat, finalment, a passar pel quiròfan a primera hora de la tarda al The Princess Grace Hospital de Londres.

El defensa navarrès, que ha estat intervingut pel doctor suec Hakan Alfredson, ha estat acompanyat pel cap dels serveis mèdics de l'Espanyol, Toni Turmo. El futbolista blanc-i-blau haurà de passar aquest mateix dimecres, 24 hores després de l'operació, un control a la consulta del mateix centre hospitalari i, posteriorment, tornarà a Barcelona.

Està previst que, immediatament després, comenci la fase de recuperació que el tindrà al voltant de tres mesos de baixa abans de poder tornar a entrenar-se amb normalitat, cosa que li permetrà arribar a estar pràcticament a punt per començar la pròxima pretemporada amb la resta de companys.

Anar al contingut