Ana Peleteiro carrega contra Ana Obregón per la seva maternitat subrogada
Ana Peleteiro carrega contra Ana Obregón per la seva maternitat subrogada
Atletisme

Ana Peleteiro carrega contra Ana Obregón per la seva maternitat subrogada

La medallista olímpica, que va ser adoptada, recorda que aquesta pràctica està prohibida a Espanya i la titlla d'"aberració"

Actualitzat

Una exclusiva de la revista Hola sobre la maternitat subrogada d'Ana Obregón ha posat en el primer pla de l'actualitat aquesta pràctica. La iniciativa de la famosa expresentadora, de 68 anys, ha aixecat crítiques i també un ampli debat en l'àmbit polític espanyol, però també en altres cercles. No se n'escapa el món de l'esport: Ana Peleteiro, medalla de bronze de triple salt en els passats Jocs Olímpics, ha censurat la iniciativa d'Obregón i ha recordat que la gestació subrogada està prohibida a Espanya.  

"El tràfic de nadons està prohibit a Espanya, i per això aquesta dona ha hagut d'anar fins als Estats Units per poder cometre aquesta il·legalitat. No acaba de ser mare, no... Acaba de comprar un nadó gràcies al seu estatus econòmic. Aquesta nena, quan tingui 10 anys, tindrà una mare de gairebé 80. (...) Hi ha centenars de nens a Espanya, en cases d'acollida i internats, esperant que alguna família els obri les portes de casa seva per tenir una vida digna, una família que els estimi i, sobretot, rebre veritable amor. Si el que vols és ser mare o pare i no pot ser de forma natural, adopta."

Això és el que ha escrit, però després ha penjat diversos missatges parlant en els que assegura que com adoptada sap molt bé el dolor que causa el primer abandó, encara que sigui pel bé del menor. I acaba dient que el que fa Ana Obregón és una: "puta merda".

Peleteiro, que ha sigut mare recentment, expressa les seves impressions en una sèrie d'històries al seu compte d'Instagram. L'atleta gallega parla amb cert coneixement de causa: és adoptada després que l'abandonessin amb només dos dies de vida.

     

 

 

Anar al contingut