Barça

"No t'entenc en castellà": el gest de la suïssa Crnogorcevic per mantenir l'ús del català

Després de signar un doblet en la golejada al Madrid CFF, la davantera ha sortit a la zona mixta on ha demostrat tenir clar el potencial integrador de la llengua

Redacció Esport3Actualitzat

Ana Crnogorcevic, nascuda a la localitat suïssa de Steffisburg fa 31 anys, entén i parla el castellà amb solvència. Ara, la davantera s'ha proposat assolir el mateix nivell de català.

Per això, la futbolista, arribada a Barcelona l'any 2019, ha demanat als periodistes que mantinguin el català quan li facin preguntes. Ho ha fet, amb una bona dosi d'ironia, a la zona mixta posterior a la golejada del Barça contra el Madrid CFF:

"No t'entenc en castellà."

No és la primera vegada que la internacional demostra tenir clar el potencial integrador de la llengua. Dies després de perdre la final de la Champions de Torí va adreçar un sentit missatge a l'afició culer també en català.

La resposta d'Ana Crnogorcevic

L'endemà d'aquestes declaracions, la jugadora del FC Barcelona ha decidit respondre a les crítiques rebudes per part d'alguns mitjans de fora de Catalunya. La blaugrana s'ha preguntat si "és tan dramàtic" aprendre català amb un missatge a les xarxes que ha tingut milers de reaccions.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut