Barça

Amor: "Em sembla que no hem guanyat mai a Old Trafford"

El director de Relacions Institucionals del Barça es declara "optimista" amb el resultat del sorteig de la Champions, però recorda el potencial de l'United

Actualitzat

Guillermo Amor, director de Relacions Institucionals del Barça, s'ha declarat "optimista" pel resultat del sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions.  "hem de respectar molt el Manchester United. És un equip històric i a casa seva pressiona molt. Però soc bastant optimista i, si fem bé les coses, tenim moltes possibilitats de continuar endavant", ha indicat.  

Amor no li ha volgut donar importància al canvi de l'ordre dels partits: "Seran dues finals i cada partit és molt important. Potser sí que el fet de jugar la tornada a casa pot ser favorable, però el mateix United ha demostrat contra el PSG que no és determinant". El directiu blaugrana ha recordat que "em sembla que no hem guanyat mai a Old Trafford. Tant de bo traguem un bon resultat per a la tornada", i no ha volgut valorar el possible aparellament de semifinals contra el guanyador del duel entre el Liverpool i el Porto: "No podem estar pensant en les semifinals quan encara hem de jugar els quarts de final", ha conclòs.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut