Lliga de Campions

Ambient d'optimisme a l'entrenament del Madrid previ al complicat partit contra l'Olympique de Lió

Somriures, cares alegres, bon ambient i companyonia. Això és el que es respirava aquest dimarts a Valdebebas, en l'entrenament del Reial Madrid. Qualsevol entrenador desitjaria tenir una plantilla en aquestes condicions abans d'un partit transcendental com el que hauran d'afrontar dimecres els blancs, contra l'Olympique de Lió. Arrosseguen un 1 a 0 en contra, però a Madrid tenen el convenciment que seguiran endavant en la competició.

Actualitzat
Manuel Pellegrini, tècnic del Reial Madrid, ha jugat a la distracció en la seva roda de premsa prèvia al partit, i davant la baixa de Xabi Alonso ha recordat un partit amb Diarra que va acabar en golejada al seu favor.

Amb la necessitat de remuntar el gol en contra amb el qual va acabar el partit d'anada a l'estadi de Gerland (1-0) i sense el futbolista que construeix el joc en el Reial Madrid, Pellegrini ha reflexionat sobre el mig del camp que pot alinear i ha deixat caure l'opció que menys opcions tenia "a priori". "Xabi Alonso és un jugador molt important per a nosaltres però hem tingut moltes baixes durant la temporada i mai ens n'hem queixat", ha assegurat. "Qui reemplaci Xabi estarà a un gran nivell perquè tinc molta confiança en la meva plantilla. L'última vegada que no hi era Xabi va ser contra el Saragossa, van jugar els dos Diarra i vam guanyar 6-0", ha afegit.

La llista de convocats la formen: Casillas, Dudek, Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol, Garay, Metzelder, Lass, Gago, Mahamadou Diarra, Van der Vaart, Granero, Guti, Mosquera, Kaká, Raul, Cristiano Ronaldo i Higuaín.

Com és habitual en Lliga de Campions, Pellegrini concentrarà els seus jugadors abans del partit. Estan citats a les 20.30 a l'estadi Santiago Bernabéu per dirigir-se a l'hotel, on estaran fins a l'hora del partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut