Amb el de Balaídos Leo Messi completa una volta perfecta marcant com a mínim un gol

Amb el gol al minut 72, Leo Messi, encadena 19 jornades consecutives marcant un gol i fa història a Balaídos, ja que va començar precisament aquesta ratxa després del partit de la primera volta davant del Celta, el 3 de novembre del 2012. El brasiler completa d'aquesta manera la volta perfecta on ha marcat fins a 30 gols.

Amb el gol en el minut 72 (el segon dels blaugrana), Leo Messi, encadena 19 jornades consecutives marcant un gol i fa història a Balaídos, ja que va començar precisament aquesta ratxa en el partit de la primera volta davant del Celta, el 3 de novembre del 2012. L'argentí completa d'aquesta manera la volta perfecta on ha marcat fins a 30 gols.

La ratxa de l'argentí va començar l'onze de novembre a l'Iberostar Estadi de Palma. Leo Messi va superar el porter del Mallorca i situava el 0 a 2 en el marcador. Tothom recorda que amb aquell gol igualava el rècord històric de gols en un mateix any de Pelé. Ningú s'imaginava que, a partir d'aquell moment, l'argentí marcaria en tots els partits de Lliga que vindrien a continuació.

Ni més ni menys que 19 jornades seguides veient porta amb el gol davant del Celta. L'última, fa 15 dies al Camp Nou contra el Rayo. Amb el gol a Balaídos, Messi completa la volta perfecta: ha marcat a tots els equips del campionat de forma consecutiva. Una fita fins ara inèdita. L'equip gallec va ser l'últim que es va escapar de la voracitat golejadora d'un Messi que en aquests 19 partits ha marcat un total de 30 gols i ja en suma 43 a la Lliga en 29 partits d'aquesta temporada. El de Rosario ha fet 15 'doblets', un 'triplet' i un 'pòquer' de gols, i mana a la classificació de màxims golejadors, davant del portuguès Cristiano Ronaldo (Reial Madrid), amb 27, i del colombià Radamel Falcao (Atlètic de Madrid).