Amancio Pérez, en una imatge recent (EFE)
Futbol

Amancio Ortega, propietari d'Inditex, estudia comprar el Manchester United

L'home més ric de l'estat espanyol s'afegeix a la llista de candidats a aconseguir el control del popular club anglès

La família Glazer, propietària del Manchester United, va fer pública recentment la seva voluntat de posar a la venda el club anglès. La proposta, només apta per a grans fortunes, ha atret l'interès d'Amancio Ortega, el propietari de la cadena Inditex, segons ha desvelat el diari Manchester Evening News.

L'empresari gallec, l'home més ric de l'estat espanyol i el dinovè del món, estaria sondejant la possibilitat de convertir-se en propietari d'un dels clubs més populars del panorama continental.

En dos dies mal comptats, són diversos els rumors sobre possibles compradors del United, començant per un grup d'empresaris encapçalats per David Beckham, i continuant per Apple.

Ortega, de 86 anys, té una fortuna estimada de 61.000 milions d'euros i mai ha invertit en el sector esportiu de forma significativa. El Manchester United, que recentment ha rescindit el contracte d'una de les seves grans icones, Cristiano Ronaldo, és actualment cinquè a la classificació de la Premier League. A partir del febrer s'enfrontarà amb el Barça als setzens de final de la Lliga Europa.  

 

Anar al contingut