Barça

Alves i Piqué reben l'alta mèdica i entren a la llista de convocats contra el Llevant

El Barça s'ha entrenat aquest divendres per preparar el partit de dissabte (22.00, en directe per TV3) contra el Llevant. Gerard Piqué i Dani Alves han treballat amb el grup i després de la sessió han rebut l'alta mèdica i han entrat a la llista de 18 convocats per viatjar a València. En canvi Seydou Keita, amb molèsties a la cuixa dreta, s'ha entrenat al marge dels seus companys i s'ha quedat fora de la convocatòria per precaució.

Actualitzat
El Barça ha tornat als entrenaments aquest divendres al matí per preparar del partit al camp del Llevant. Serà una nova oportunitat perquè els blaugrana mirin de retallar els quatre punts d'avantatge que té el Reial Madrid al capdavant de la Lliga. Per cert, el partit del Ciutat de València serà dues hores després del Madrid-Sporting de Gijón del Bernabéu.

A la sessió preparatòria del conjunt blaugrana, ja s'hi han pogut veure Gerard Piqué i Dani Alves, que havien estat baixa els últims compromisos per lesió. El defensa català s'havia fet una estrebada en el partit de Champions, contra el Milan, fa 10 dies, i el brasiler es va fer un cop durant l'enfrontament de Lliga, a la Romareda, dissabte de la setmana passada. Tots dos s'han entrenat amb normalitat i han entrat a la llista de 18 convocats. En canvi, Seydou Keita, amb molèsties al bessó de la cama dreta, s'ha quedat fora per precaució. Ibrahim Afellay, que ja s'entrena amb la resta de companys després d'una baixa de gairebé set mesos, tampoc ha entrat a la convocatòria de Pep Guardiola.

Puyol fa 34 anys

En l'entrenament d'aquest divendres, felicitacions per a Carles Puyol, que fa 34 anys. L'actual capità del Barça és el segon jugador de la història del club amb més partits jugats (552) només superat pel seu company Xavi Hernández, que n'ha disputat 621. Puyol va passar a ocupar el segon lloc en el partit Barça-Milan del Camp Nou, en superar els 549 partits de Migueli.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut