Cristiano i Dani Alves durant un Barça-Madrid
Cristiano i Dani Alves durant un Barça-Madrid
Futbol

Alves confessa la seva admiració a Cristiano: "Ara ja puc parlar"

El jugador brasiler s'ha sincerat en una entrevista on s'ha mostrat lliure d'expressar el seu veritable pensament sobre el portuguès

Redacció Esport3Actualitzat

La rivalitat entre el Barça i el Madrid va viure el seu punt àlgid a l'època de Guardiola i Mourinho a les banquetes. En aquell moment, els clàssics es vivien amb una intensitat desmesurada, que sovint es convertia en picabaralles i discussions al terreny de joc.

Un dels enfrontaments més esperats era el de Cristiano Ronaldo i Dani Alves. L'extrem i el lateral feien saltar les espurnes cada vegada que es topaven durant el partit. Els cara a cara, sovint, acabaven amb alguna cosa més que paraules.

Ara, anys més tard i tots dos fora del Barça i del Madrid, Dani Alves ha decidit explicar la seva admiració per Cristiano Ronaldo. El jugador brasiler ha destacat la manera de treballar del portuguès i s'ha mostrat lliure d'expressar tot el que pensa sobre CR7.

"M'encanta Cristiano. Ara ja no estic al Barça i puc parlar. Ell exemplifica per a tots els que no tenim tanta qualitat que amb treball també es pot competir contra els millors. El respecto moltíssim i he tingut oportunitat de dir-l'hi."

"Hi va haver un moment en què no em va voler saludar i va generar polèmica entre nosaltres. Tot el que es generava al voltant del Barça-Madrid va portar aquesta situació, però com podria no respectar-lo? Jo, com a jugador, m'acosto més a ell que a Leo Messi, perquè en Leo va néixer amb un talent que el fa estar a un altre món."

Anar al contingut